Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Katastrofvarning

Utrustad med varningstriangel
borde jag gå
få en smäll på käften
då och då
Varför föddes jag så här
till den jag är?
Varför är jag så förvirrad
vad är felet här?
Varför sårar jag människor
utan att förstå?
Borde jag bara vända om
och gå?
Varför blir allt jag gör
så fel?
Är allt mitt fel
eller bara en del?
Är jag sämre än
alla de andra?
Borde jag ensam
på vägen vandra?
Hur ska jag får andra
att se vem jag är?
Hur ska jag lita på
att isen bär?
Vem är kvinnan i spegel
där framför mig?
Kan hon någonsin
förlåta..

..mig?




Fri vers av Lapptanten
Läst 459 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-23 21:48



Bookmark and Share


  Berth
Förbaskat bra skrivet.
Så kan nog de flesta känna sig ibland, utom de som inte kan ge självkritik.
2013-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Lapptanten
Lapptanten