Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Parian

När kraften lämnat mig
och modet tagit slut
När gråten inte finner
några vägar ut

När kroppen ömmar
och andningen är snabb
När det kliar i själen
som på en räv med skabb

När jag är den behövande
ej längre glad och stark
måste du ta emot mig
och visa mig fast mark

När jag vandrar i vakum
ta dig tid ett tag
Rör vid mig och säg
att parian inte är jag




Fri vers av Lapptanten
Läst 388 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-06 21:56



Bookmark and Share


  Stefan Höglund
En riktig poet kan aldrig bli en paria utan framsynt.
2009-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Lapptanten
Lapptanten