Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilse

Jag gick vilse precis
här helt nyss
mina tankar har stannat
någonstans halvägs
mellan förståndet
och det hjärta som
knytits in i en använd
ICA-kasse
utan syre förgås
alla mänskliga drag
och sorgen målar själen
grå med bestämda 
penseldrag
jag orkar inte
ansvaret är ditt nu
ta hand om mig
Förlåt
Eller nej, inte förlåt
jag mänsklig
jag lever
går under
kvävs

Jag gick vilse precis
här helt nyss 
du får ta över




Fri vers av Lapptanten
Läst 442 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-06 22:03



Bookmark and Share


  Peppe11
du håller ställningarna som den som alltid hittar de ord att beskriva känslor, stunder, intryck och livet, mörkt eller ljust. Bäst är du...
2012-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Lapptanten
Lapptanten