Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vädurens kärleksförklaring

Jag älskar dig
för sättet du väcker mig på
för ditt outtömliga tålamod
med de eoner det tar för mig att vakna
och dina envetna försök att få mig
att öppna ögonen

Jag älskar dig
för dina rappa kommentarer
för hur enkelt du får mig att skratta
när du retar mig aningen för mycket
komplett driver mig till vansinne
och jag hämnas genom att nypa dig
aningen för hårt för att det ska vara bara på skoj
Till och med då älskar jag dig


Och det vore inte en dikt av mig,
den sanne väduren
och ärligt talat,
oss emellan,
den ärlige egoisten,
om jag inte erkände
att jag också älskar dig
för den känsla du
uppfyller mig med
och jag vet att du förstår det
min självfrände
min älskade
min livskamrat




Fri vers av Lapptanten
Läst 502 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-04 12:21



Bookmark and Share


  Peppe11
Lappkärring!! Ingen är som du, ingen förklarar det så hoperngtdlfkiteljdligt... innerligt vackert och bra som du..
Jag tackar för dina ord, och gratulerar dig för din gåva..
kram P
2009-09-27

    Marco_
Så så så vackert :)
2009-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Lapptanten
Lapptanten