Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ord som flämtar till likt utblåsta ljus i skuggan av den dag som vi varje dag måste vandra! Ett stort tack till Carl O Andersson för behövlig hjälp MVH Dan


Ordet från din tunga

   

Mätta mig med sång från dina läppar

Med ord ifrån din tunga - från din själ

Med Ord, som får min kropp att gunga

 - min själ att sjunga

 

Din tunga - Ditt ords oskrivna kraft

får min värld att jubla uti sorg och i lycka,

 - ej förtrycka

utan prisa ordets smakande, dräpande kraft

 I all sin enkelhet -  Livets saft

 

Känslor svalla -  Åtrå kalla

Kärlek för oss som älskar - tar och ger

Öppnar våra ögon -  Ser att livet är ej självskrivet

 

Ödet ej i våran makt -  Följer bara med

som vågor uti sanden  -  Fram och åter

 

på livets grusade autostrada . . . är vi alla barn . .




Fri vers av DanSan
Läst 675 gånger
Publicerad 2007-02-04 11:04



Bookmark and Share


  Lapptanten
Jag är inte särskilt kunnig i hur texter \"bör\" var skrivna, ej har jag heller några råd och tips. Jag ville bara säga att dina ord berörde mig, och att jag verkligen verkligen tyckte om den här texten!
Den uppfyllde mig med känslor!
2007-02-04
  > Nästa text
< Föregående

DanSan
DanSan