Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efteråt



ensam ja nu vaknar i min dubbelsäng
med två kuddar och ett täcke för mycket




Fri vers av Jasmine
Läst 351 gånger
Publicerad 2005-01-31 00:22



Bookmark and Share


  Sara Boström
beskrivet på få rader. Snyggt!
2005-01-31

    Malin Johansson
usch!! det borde inte skapas dubbelsängar föräns man har någon att fylla ut den med!!! bra beskrivande dikt på bara några få rader...
2005-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Jasmine
Jasmine