Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du kan älska någon så kan du allt

Om du på riktigt kan känna glädjen av att vara tillsammans med någon,
om du kan njuta av att känna någons närhet.
Om du kan vara glad i bittra stunder på grund av någon, då är du lyckligt lottad.

Om du kan älska någon,
så kan du allt.




Fri vers av stellaa
Läst 273 gånger
Publicerad 2007-02-04 21:08



Bookmark and Share


    Camillaa
AAH, riktig ögongoodis :)
älskar den här!

/ C
2007-02-05

    hymerito
Det var bra! jätte, jätte, jätte bra!
2007-02-05

  AnnLouise
Jätte bra tycker jag
2007-02-04
  > Nästa text
< Föregående

stellaa