Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Horan var den yttre av mig men de fanns en liten tjej som bara ville gråt


Vet ni alla

Horan träffar en tjej kompis
Som har egen lägenhet WOW 14 år är vi..
Socialen fixa en lägenhet till henne…
Vi super, knarkar, skolkar och knullar….
Lillan försvinner…..

En dag så hittar Horan sin fars rakhyvel
Börjar skära sig.
På riktigt
Skönt tycker hon så jävla skönt..
Lillan kom fram SKAM SKAM,
Men de är ingen som märker nåt eller ser nåt!
Nu har Horan kommit dit hon vill ”Kliniken”
Special undervisningen i skolan
Hon är avstäng från de vanliga lektionerna..
Horan njuter hon är NÅGON.
Men hon måste bli tuffare, ångesten växer..


Slåss?? Javisst de funkar ju med.
Så nu har hon börjat slå ut sin ångest
Och besvikelse på samhället.
De enda som ser nåt e skolans personal
Men de gör inte mkt.
Sätter henne i en tjej grupp
Som de har igenom soc..
Horan vill inte vara med längre
Men Lillan njuter där kan hon vara liten.


De hittar på olika saker med ledarna
Som ex att hon och hennes bästa kompis
Ska vara omslagsflickor på tidningen
Ungdom Mot Narkotika som ges ut i hela riket.

Påtända som ägg så ges de ut i riket…
Lillan tycker det är patetiskt,
SKAM SKAM..
Horan ska inte bli nått när hon blir stor,
Hon vill dö
Bli en hemlös narkoman,
För hon är förälskad i NARKOTIKA…
Vill inget annat…






Övriga genrer av Merrlina
Läst 350 gånger
Publicerad 2007-02-05 09:49



Bookmark and Share


  Horatius
Din text(er) ger starka bilder från verkligheten. Sanningarna du förmedlar är tuffa och det är modigt att visa dem. Underbart att den lilla tjten får visa sig.
2007-05-22

    RivQah
älskar, älskar, älskar dig du skriver så bra!
2007-02-09

  Hating
Har en mening i huvudet ibland och den dök upp när jag läste denna! \"Livet är endast ett leende på dödens läppar\"
Men jag ler för dej! <3
2007-02-08

  liten_snopp
Åh så underbart skrivet känner igen mig i vartenda ord ska du veta... Evig kärlek till narkotika och din poesi <3
2007-02-05

  Pisces
En brutal sanning?
2007-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Merrlina
Merrlina