Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

allt vi fick

vi drömde
om skönhet
och om hjältar
allt vi fick var
potatisbullar till lunch

jag har aldrig tyckt om potatisbullar




Fri vers av akea
Läst 370 gånger
Publicerad 2007-02-05 15:25



Bookmark and Share


  Albert
den här gav mig ett leende
fast det var ett sorgset leende
2007-02-13
  > Nästa text
< Föregående

akea
akea