Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ekorren

på väg till jobbet ligger en död ekorre
och jag tänker att om jag

om jag var liten skulle jag strunta i jobbet
jag skulle strunta i jobbet och gräva en grop
en lagom djup grop en sån som
ekorrar kan vila i och en sån grop som
man kan gräva med sina bara händer
när ekorren lagts att vila skulle jag
jag skulle lägga kottar på graven
för det skulle jag veta
att ekorrar tycker om

på väg till jobbet ligger en död ekorre
jag tittar på den och konstaterar
att en ekorre har gått bort och går bort
går vidare
går förbi
går till jobbet




Fri vers av akea
Läst 518 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-20 22:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ja, precis !
Vackert i det skrämmande !
2007-07-22

  Emilia Berg
Omtänksamt av dig, känslan är väldigt fin skriven.
2007-07-22
  > Nästa text
< Föregående

akea
akea