Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

f

jag fasar för de fåror
frustrationen faktiskt framställer
i mig

just nu fyller du inte mer funktion än
f-ord
och tomhet

får du mig att framstå
som det jag inte vill vara
i mina ögon
faller jag fritt








Fri vers av akea
Läst 420 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-21 20:58



Bookmark and Share


  Emilia Berg
Fint att hitta en massa F man fördjupar sig direkt i dikten.
2007-07-22

  Starfish-Aura
Jag älskar f

Varför?

föratt och förlåt

//mjao
2007-06-21
  > Nästa text
< Föregående

akea
akea