Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Karusell


har ytterligare dagar passerat
och jag antar att de
aldrig kommer igen
jag förbereder mig
för ännu en vecka
mer okoncentrerad än någonsin
önskar jag saker att räta ut sig
till något rakt och förståligt
inte uppochner bakochfram
och sådär förbannat

livsklurigt

och jag vill bara skrika ut all
frustration glädje ilska galenskap
vaddetnuär
men folk tittar så konstigt
de pekar och deras ögon
deras ögon förstår inte att
man kan
man kan faktiskt
man kan
man kan

åka bergodalbana när man inte är på tivoli
man kan få pirrimagen, bli yr, det kan gunga
det kan bli sockervaddskladd och kladdsockersvadd
även när allt står stilla
så jag håller min mun och ler lite försiktigt
jag visslar lite falskt och planlöst bara för att visa
att jag kan

du kan ju ringa någon dag så kan vi snacka skit om världen - eller höja den till skyarna, du kan berätta om vilka frukter du ätit de senaste dagarna eller vi kan diskutera politiken eller utrotningshotet mot tvättbjörnarna även om jag kanske inte kan säga så mycket om tvättbjörnar, om du vill kan vi ju bara hålla varandra mot örat och

sitta tysta




Fri vers av akea
Läst 375 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-22 14:15



Bookmark and Share


    IngenDuKänner
shiit va fin :) du är grym på att skriva å skapa en stämning! Den va djup, men inte så djup att man inte förtod sej på den...Super!
2007-07-22
  > Nästa text
< Föregående

akea
akea