Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till mormor, för mormor


mormor

du broderar orden
under tystnad
stickar den värme
som följer våra steg
i köket
där köksklockan numera
för talan




Fri vers av akea
Läst 423 gånger
Publicerad 2007-07-22 10:58



Bookmark and Share


  Sway
Tänk alla mor och farmödrar som kan ge en den känslan.. Den är trygghet och mormorsdoft.. Härligt.
2007-07-22
  > Nästa text
< Föregående

akea
akea