Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rädslor

bygger luftslott och
slutar andas
för att inte rasera dem

drömmer om solar och
kniper ihop ögonen
för att inte bli bländad




Fri vers av akea
Läst 395 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-22 10:52



Bookmark and Share


    Noyle
Så kort och ändå helt träffsäkert och känslofyllt. Jag älskar den!
2007-07-22
  > Nästa text
< Föregående

akea
akea