Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

någon saknar mig ibland


någon saknar mig ibland
för
idag fick jag ett mail:


\"Vi saknar dig,
det var två månader sedan
du loggade in på
poeter.se\"

någon bryr sig om mig ibland
för
igår ringde en kille mig


och berättade om någon produkt som skulle vara väldigt förmånlig.





Fri vers av akea
Läst 424 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-19 23:43



Bookmark and Share


  Mögelhud
Ha ha! Det här tyckte jag var skönt skrivet.
2008-01-13
  > Nästa text
< Föregående

akea
akea