Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
\"Den som retar sig på ting som är små, är själv inte större än så.\"


Knäppologi.

Dissikerar sin helhetsfobi.

Sållar kärlek, silar pornografi.

Samlar träckfakta i stomi.

Bryter ner och når eufori.

Misasr budskpt för mni dyselxi.

Håller reda i knappkademi.







Fri vers av Antropofagen
Läst 518 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-02-05 18:53



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Skrattar gott**Roligt!
O definitivt inget att reta upp sig på;)
2007-02-24

  wayward - taiga
Jag håller med morgana! :)
2007-02-17

  Måna N. Berger
Helheten är större än summan av delarna... eller...?
Jag skrattar, gillar din humor, det är slapstick, jag snubblar genom texten och landar på näsan!
Bra! menar jag!
2007-02-05

  Söder
Bra text... intressanta rim...
2007-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Antropofagen
Antropofagen