Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara ord..

Jag försöker sätta ihop meningar av ord, men jag vet inte hur jag ska lyckas.
För hur jag än försöker så kommer det aldrig gå att beskriva dig.

Jag försöker pussla ihop bitar av våran tid tillsammans till ett fint minne.
Men hur länge jag än har försökt så har bitarna bara spritts ut längre.

Jag försöker tackla vardagen utan att behöva tänka bakåt i tiden.
Men vad jag än gör så finns du där i tankarna likt förbannat!

Jag försöker skratta åt vad vi blivit bägge två hur vi förändrats från då.
Men skratten blir till tårar när jag kommer ihåg hur vi betedde oss.

Jag försöker glömma bort hur ont det gjorde den dagen jag förlorade dig för alltid.
Men ju mer jag testar ju ondare gör det i mitt hjärta som började läka.

Jag försöker skämta bort det som har varit negativt även i positiva stunder.
Men ingenting fungerar som det ska när du inte finns här bredvid mig!

Jag försöker få dig att förstå att hur mycket jag än förnekar att du är glömd,
så finns du i mina tankar från morgon till kväll även om du bara är min vän.

Jag försöker gå vidare med en ny kärlek att hålla i handen och pussa på kinden.
Men alla vet ju hur det brukade vara och påminner mig jämt.

Jag försöker sätta ihop meningar av ord, men jag vet inte hur jag ska lyckas.
För hur jag än försöker, så kommer det aldrig gå att beskriva dig!

/ C.Nilsson




Fri vers av Holeofmyheart
Läst 259 gånger
Publicerad 2007-02-05 17:44



Bookmark and Share


  utstött
det här är enormt vackert skrivet tack
ska du ha för en varm och vacker dikt
som inspirerar stimulerar och vibrerar
2007-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Holeofmyheart
Holeofmyheart