Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En chans



I det gula huset
i korsningen vid järnvägen
bor en kvinna
med vacker själ

Ja, det vet jag ju inte förståss
men jag har hört henne sjunga
och vi har träffats ibland

Hon är en av dem som
inte tittar konstig på mig
och som talar med mig
som om jag var vanlig

Jag har aldrig vågat ringa henne
hon har ju sin familj
men nu är maken på utlandsjobb
och hennes barn har blivit stora

Kanske är det meningen
att jag ska få en chans
att pröva om jag faktiskt kan
närma mig lite grann

Bara lite lite
inte allt för fort
måste låsa in allt klister
annars kan det inte gå




Övriga genrer av Jojo
Läst 184 gånger
Publicerad 2007-02-06 09:39



Bookmark and Share


  Albert
det där att hon har en vacker själ
för att du hört henne sjunga
det var vackert... :-)
ja så är det nog, man hör på sången hur själen ser ut
hur sjunger du själv, förresten?
2007-02-06

  Albert
du får väl göra lite som Amelie från Montmartre
2007-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo