Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du...

kom in till mig om du vill
stanna kvar
lite till..

jag går ingenstans
men överraska gärna
sätt mig i trans...

Går ingenstans.. än,
så länge du får mig
att komma
igen...




Fri vers av synda
Läst 331 gånger
Publicerad 2007-02-09 16:30



Bookmark and Share


  Sanchez VIP
en spindelhona :)
2007-02-09
  > Nästa text
< Föregående

synda