Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OKLAHOMA KID

Älskling
Klä av mig
Först strumporna, jackan, skorna,
byxorna, skjortan, kalsongerna
Huden
Backa sen
Tio steg
Jag är ett kollage
Jag är urklippt
Jag är nånannans kropp och en lögn
Jag har länder i huvudet
Jag aldrig varit till
Jag har el i huvudet
Jag är Brad Pitts kropp
Och ett påklistrad leende
Sen tio till
Jag är genomskinlig
Jag är ett nolläge




Fri vers av CISCO KID
Läst 429 gånger
Publicerad 2007-02-14 11:32



Bookmark and Share


  pang
intressant måste jag säga. den är väldigt rapp, den säger inte mer än nödvändigt om en allmänt förvirrad person, d tycker jag e bra.
2008-06-02
  > Nästa text
< Föregående

CISCO KID

Mina favoriter
Ninjor