Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Texten är skriven av Finn Zetterholm
Musiken Simon&Garfunkel - The Boxer



Vanlig grabb i Sverige

Jag är en vanlig grabb i Sverige en vanlig lördagskväll
Och nu har jag gått till krogen för att fira
Med grabbarna i gänget som jag brukar träffa här
Så nu sitter vi och klämmer var sin bira


Jag har laddat upp där hemma med grogg på hemkörd sprit
Som jag blandat med pissljummen cocacola
Sen gick ja ner till puben jag var full när jag kom hit
Så nu sitter vi i gänget här å vrålar


Lajlalaj lalalalalalala Lajlalaj lalalalalalalajlalalalalaj

 

Jag är en vanlig grabb på vardan en som inte säger nåt
Men på lördagkvällen här så ger jag gärnet
Att få hänga med i låtarna fyfan va de e gott
Efter åtta stora stark och fyra färnet


Rajra raj rarajrajrajrajraj


Jag har stött på några brudar det var en som nästan dog
Av min andedräkt på henne när jag snubbla
Det blir bara flera brudar här det är som en jävla skog
Alla som jag spanat in har blivit dubbla


Lajlalaj lalalalalalala Lajlalaj lalalalalalalajlalalalalaj

 

Men då gick jag ut på muggen för jag ville slå en drill
Då kom handfatet och träffa mig i skallen
Och jag missade pissrännan för den höll sig inte still
Å sen fastna jag med blixtlåset i ballen

 

Ajajaj ajajajajajajaj ajajaj aj aj aj aj aj aj aj ajajajajajaaaaaaj

 

Jag är en vanlig grabb i sverige en vanlig lördag kväll
När jag raglar ut från pubben mitt i natten
Och om ni inte ser mig kan ni höra mig ändå
När jag ligger ner med näsan i rabbatten

 

Mujmujmuj mMujmujmuj

(c) Finn Zetterholm




Fri vers av Roger VIP
Läst 932 gånger
Publicerad 2007-02-07 13:35



Bookmark and Share


    Göte Holmlund
Typiskt den gode Finn, har du hjälp till med den? Gissar att det var under koma på Briggen?
2007-04-30

    Erika H
ren magi när det blir för tufft....
GILLAS
erika
2007-02-10

    SuzieQ
das is godt!
;D
2007-02-07

  ordterroristen
hahaha, måste lyssna in mig på låten så jag kan se hur den går sångmässigt men texten vill jag bara säga att det är med stor njutning jag läser. Gapflabb på den ^^ tack för goo läsning Roger ;D

/osse.
2007-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Roger
Roger VIP