Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inatt

Här är jag
Faller om och om för dig .
Med varje slag
Bryts en del av mig.

Här är jag dricker
blod ur dina händer igen

Blodet som rann ut
När dina fingrar skär
Hjärtat ur bröstet i natt.

Ser du älskling,
Ser du dina fingeravtryck
Fastklistrade i min själ

För i natt sa du:
"Vi är inte mer än tomma ord längre"
Där du stod och sköt eld med dina blickar

Om blickar kunde döda
Skulle jag vara sot i marken inatt

Om tårar kunde grunda en flod
Skulle mina tårar bilda ett hav inatt.

Precis då du vände ryggen och
gick din väg
där lämnade du mig
i mitt eget blodbad inatt




Fri vers av Nanno
Läst 654 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-02-07 14:49



Bookmark and Share


    mashas mash
Wow...riktigt berörande dikt! Mycket bra skrivet.
2008-02-12

  Manal
absolut en av dina bästa texter här, detta är poesi, ord som svider berör och som är så starka.
2007-11-19

    White as a star
Väldigt bra skrivet :)
2007-11-02

    Amoreboy
så här talar en poet..om hon vill!!!!mycket bra
2007-10-05

    hav
guud vad fin den här tycker jag om speciellt \"Om tårar kunde grunda en flod
Skulle mina tårar bilda ett hav inatt.\"




tack så mycket..../L
2007-02-18

  Emilia Berg
Väldigt smärtsam dikt som gör dig till poet.
\"Vi är inte mer än tomma ord längre\"
Där du stod och sköt eld med dina blickar\" den här dikten gillar jag.
2007-02-10

  annso.fie
Så starkt och smärtsamt.. verkligen mycket vackert skrivet
2007-02-09

  Zabina
Jag kan inte göra annat än att hålla med föregående talare.
Smärtsamt vackert!
2007-02-09

  issac.a.m
Inatt ....
Jag blir rörd när jag läser din text,gråten har vi fått för att uthärda smärta och glädjen,, men i din text kan jag höra pulsen av din röst innan du gråter,,,
känns som om dina smärta kryper in under orden...
så vackra ord.....vackert skriven
2007-02-08

  Rozhan
Shit Xanim! Du får mina ögon att förblöda av smärtan ur dina ord som reflekterar min pupil! Riktigt starkt & jag måste ge ett plus för dina fina metafor bilder - du skisserar vemodet som Dali skisserar det oförståliga !

Aferin!
2007-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Nanno
Nanno