Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

till världens bästa storasyster och datasupport




Måste ju prova

 

Wow, har hittat den rätta knappen

trodde jag var helt inkapabel

att finna finneserna

 

Men jag kan

på egenhand

utan datakurs i filhantering

ÄR JAG INTE LITE DUKTIG

ÄNDÅ

TROTS ATT JAG ÄR LILLASYSTER

OCH BOR I OBYGGDEN




Övriga genrer av Jojo
Läst 198 gånger
Publicerad 2007-02-07 15:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo