Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sov gott...

Imorgon är det den 8 februari

möjligheternas dag...

 

Varför? Ingen aning...

Vet inte ett dugg om vad ska hända

har inget planerat.

Jo vakna o så,

men sen finns det utrymme

för framtid.

 

Ta plats...




Övriga genrer av Lars Granlöf
Läst 184 gånger
Publicerad 2007-02-07 22:05



Bookmark and Share


  Lady_A
Mmm tänk att se så på varje dag! Det här ska jag försöka tänka på varje morgon! Du skriver så bra om detaljerna i livet!!
2007-02-08

    sunnanvind
Ja så är det ju!
Tag plats, stäng dörrarna,
tåget går mot framtiden!
2007-02-08

  DanSan
*******************************

Javisst är det så Lars FRAM . . . TID

Allt det bästa, Dan

*******************************
2007-02-07

    Lindizz
underbar text, gillar slut delen framförallt...
\"Jo, vakna o se, men sen finns det utrymme för framtid\"
\" Ta plats...\"
Toppen!
2007-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Lars Granlöf
Lars Granlöf