Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Misstag o dess storlek

 

Storleken på misstag,har inget annat att göra med

än

vad man förlorar på grund av att man gör dem.

 

Ett förlåtet misstag kan krympa till intet

ett oförlåtet kan växa o bli ens hela värld




Fri vers av Lars Granlöf
Läst 684 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-11-27 13:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Granlöf
Lars Granlöf