Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min hemlighet

 

Hemligheten är den dröm min farmor

visade mig

innan du föddes

innan jag gav upp.

 

Är det ingen som fattar

att jag hellre rättar fler stavfel i mina dåligt stavade texter

än

bla, bla , bla.

 

 




Fri vers av Lars Granlöf
Läst 684 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-28 23:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Granlöf
Lars Granlöf