Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt utan undantag

 

Varken allt, allting eller alltet har några undantag.

Därför inser man snart

att verkligheten inte kan vara en del av allet

livet allt

och de som händer allting,

eftersom undatagen är mer än vanliga.

 




Fri vers av Lars Granlöf
Läst 657 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-04 09:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Granlöf
Lars Granlöf