Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ords betydelse

 


Inga rader kan förstå, tolka eller fråga


vilket ord jag egentligen använder.


De bara skapas av mig, för att jag vill,


utan att kritisera mig, eller ropa hurra.




Fri vers av Lars Granlöf
Läst 723 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-07 21:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Granlöf
Lars Granlöf