Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lilla Getingnattslända

 

Du var det vackra i min dröm

bland jättskallbaggar som var i min väg

skalbaggar som kråkor hackade på

så hajade jag till,

fattade att skönhet finns

då du vände dig om

och ställde dig på dina fyra ben

bländade mig med dina getingrandiga vingar

din kropp

och dina viftande känslospröt




Fri vers av Lars Granlöf
Läst 648 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-29 10:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Granlöf
Lars Granlöf