Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från meningslös till att betyda

 

En människa som känner sig meningslös,

som inte lärt sig att älska sig själv

fast den inte vill annat än att vara omtyckt,

har ont

 

Två människor som känner sig meningslösa,

som inte lärt sig att älska sig själva

fast de inte vill annat än att vara omtyckta,

gör illa varandra, fast de vill varandra.

 

Två människor som hittar sitt jag,

som lärt sig att älska sig själva,

är omtyckta, omfamnar varandra,

och betyder något för varandra.




Fri vers av Lars Granlöf
Läst 755 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-11-10 13:32



Bookmark and Share


  ellali
du är så klok
med så kloka ord
2009-11-17

  Hildegun Relefors
Kram för din tänkvärda dikt!
2009-11-10

    T.R.
sanning
2009-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Lars Granlöf
Lars Granlöf