Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kosmos kom igen nu

Gud vad jag längtar

efter denne

när ska det bli vi

Väntar

en, två tre

två veckor

_välkommen till....

tryck 1 bla bla

tryck 2 bla bla

tack för att du väntar....

efter 10 min som känns som 10 timmar

svarar en röst, att du kom bort

 

Men nu ska vi skicka dig

och jag talar inte om

Match. com

utan om en Jla router

 

 

och Ja du är så välkommen- vad jag ska beundra dig då




Fri vers av M
Läst 265 gånger
Publicerad 2007-02-07 23:07



Bookmark and Share


  Söder
Härlig dikt... *skrattar*
2007-02-11
  > Nästa text
< Föregående

M