Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksförklaring



Så som dunklet som jag befinner mig i är du ljuset som jag söker

vid den första kyssen jag möter stormar mitt hjärta
du ler mot mig och jag fångar din vibrationer med ett öppet hjärta

trots att du drar dina känslor efter dig så lyckas jag fånga din uppmärksamhet genom att blinka sött med vänstra ögat

du faller lika lätt som jag gråter
du kramas lika härligt som du skrattar
du är glad
och du gör mig glad

vill leva med dig
stå vid din sida
njuta av livets dagar
då du tänker lämna vår jord så sviker jag dig inte
jag lämnar den med dig.......




Övriga genrer av Androgyna tankar
Läst 2330 gånger
Publicerad 2005-02-02 05:15



Bookmark and Share


  Wendela Selander
Otroligt gullig. Synd att det inte finns så många killar som dig. Hoppas hon är din för alltid.
2005-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Androgyna tankar
Androgyna tankar