Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett lyckat lunchmöte med en klok och "snäll" person som hjälper mig att ta ansvar för mitt liv här och nu! Tack...


Alldeles lagom är jag

 

 När solen värmde mitt ansikte

kände jag hur de ord som malde i mitt inre

gjorde mig fjäderlätta

 

Hur länge har jag inte väntat

på att få höra att just jag duger

just som jag är

 

Jag menar sådär på riktigt

av någon som ser, inte bara

för att vara snäll

 

Just nu kan jag vila

låta mig själv vara i fred

och bara duga som jag är




Övriga genrer av Jojo
Läst 242 gånger
Publicerad 2007-02-08 14:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo