Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag älskar Darin för den han e å ska alltid göra det<3


SLUTA KLAGA...

TILL ALLA DARIN-HATARE!


Varför slösar ni så mycket tid på att klaga på honom?
Han har alltid drömt om att sjunga och uppträda på scen.
Han sökte till Idol, kom med, o det gick bra för honom.
Han har jätte många fans som diggar honom, men det finns också dom som inte gillar honom.
Men ni behöver fan inte klaga på honom!!
Om ni nu inte gillar honom, så skit i honom, låt honom göra sitt! Ni behöver inte bry er!!




Fri vers av Amra
Läst 300 gånger
Publicerad 2007-02-08 22:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amra