Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar utifrån ny kärlek?


Tvivel...

Blåsten kring mig yr
Dimmornas slöjor flyr
Urkraften kämpar
Allt motstånd bort den lämpar

Gamla grenar knakar
Plötsligt ner de brakar
Urträdet i mitt sinne
Grenar sitter bergfast i mitt minne

Du blåser med all din kraft
Grenar knakar, brakar, sitter ändå så hårt fast
Jag trodde livet mitt jag styrde
Trots allt motstånd framåt jag yrde

Allt var ju alltid på samma sätt
Allt runtom, jag kände mig mätt
Så jag med ljus och lykta sökte
På alla sätt försökte

Hitta nån som passade mig
En framåt, juste tjej
Att leta själv blev bara fel
Mina kriterier uppfyllde bara en del

Men så släppte jag alla krav
Vinglade redlöst i tankens hav
Så mötte jag dig
När jag trodde jag livet ordnat för mig

Mina dubier till trots
Fick du mig att kasta loss
Såg in i dina ögons ljus
Med massor av skoj och bus

Värme, kärlek, nyfikenhet jag såg
Äkta vara, inte bara båg
Grenarna rasade ned
Jag svajade och led

Du fångade mig med ett ögonkast
Med ord höll du mig fast
Jag fylls hela tiden med nya energier
Detta kan vara nåt för alla tider.
15/1-07




Fri vers av Solgladje
Läst 540 gånger
Publicerad 2007-02-09 12:18



Bookmark and Share


    Pivvi
*ler* dina texter glädje bomarderar mig!
2008-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Solgladje
Solgladje