Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina ord

Orden sinar

så längesen

så lite att säga

vart är mina ord?


En tornado av känslor

men ändå så lite

att säga

vart är mina ord?


En savann

torka

men så mycket känslor

vart är mina ord?


Jag vill ha dem tillbaka!




Övriga genrer av Sassa
Läst 347 gånger
Publicerad 2007-02-09 13:44



Bookmark and Share


  Sanchez VIP
De kommer!

jag hade kramp i sex år, men blev aldrig orolig, visste att förr eller senare så kommer det (tyvärr) igen, :)
2007-02-09

    sötsnö
den här skriv blockeringen
är inte rolig, speciellt när man har
som mest att berätta,
jag gillar uppdelningen!
2007-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Sassa
Sassa