Just utrycket "lämna mig för fred" sa jag när jag va liten

            (Finns nog mycket betydelse i de orden)

Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Just utrycket "lämna mig för fred" sa jag när jag va liten

            (Finns nog mycket betydelse i de orden)



Lämna mig för fred

 

 

Varför låter ni mig inte vara?

 

Varför tar ni inte hänsyn?

 

Jag väntar på byte men vet inte när

 

Snälla sluta spring

 

Snälla sluta klampa

 

Vad håller ni på med?

 

Varför låter ni era barn springa timmar fram och tillbaka?

 

kasta saker i golvet?

 

slå i golvet?

 

Lär ni era barn vad gränser är?

 

Att man ska respektera andra människor?

 

Jag bara undrar

 

Allt jag vill ha är lugn och ro för att finna balans i tillvaron

 

men det går inte

 

Inte ens här hemma där min borg ska vara

 

HJÄLP

 

Är rädd för att bli sönderstressad och utbränd av detta buller

 

Om ni bara kunde förstå hur jobbigt det är att leva så men ni tycks inte bry er

ett endaste dugg…

 

Och allt jag kan göra nu är att stå ut och acceptera att det faktiskt ÄR så här

 

just nu och det är

 

den sanna verkligheten…

 

vill bara ha lugn och ro

 

det är just nu det enda jag begär av livet…

 

HUR/VAR ska jag finna det när jag inte kan finna det i mitt hem?

 

Vill ringa störningsjouren men ”paragraf 25” i hyresrättslagen skriver att man

 

får tolerera barn som ”leker”

 

 

 

Hm

 

 




Fri vers av Porslinsdockan
Läst 332 gånger
Publicerad 2007-02-09 19:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Porslinsdockan