Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
den stämmer fan XD


colle/jack

jag är den tystlåtna personen som ingen riktigt förstår
hon som alltid säger nånting smart, men bara om man frågar
hon som inte säger vad hon vill, om ingen frågar
hon som hittar dit man ska, om någon bara frågar
hon som aldrig gör sig hörd, för att hon aldrig höjer rösten
hon som står där i hörnet, i det helt fulla rummet, själv, tyst, observerande
hon som bara bryr sig om andra, o sätter sig själv sist
hon som ingen känner, för att ingen frågar vem hon är




Övriga genrer av Colle
Läst 240 gånger
Publicerad 2007-02-09 20:57



Bookmark and Share


    Lola Linorum
SHIT DET ÄR DU PÅ PRICKEN!!!
känner inte jag dig?
:\'(


Den här texten är det jag försöker göra nått åt..
jag vet inte hur men jag hoppas att du märkt att jag försöker få dig i centrum.
du har så mycket att säga men vill inte \"störa andra\".
höj rösten, gör dig hörd, världen behöver lite nyskapande tankar, även om du kanske tycker att det låter dumt.
jag tycker att det verkar som att du ofta har något att säga, men du säger det inte högt om det är nytt folk med.
du har alltid så kul kommentarer till allt som skulle få alla att skratta högt, men du håller det av nån anledning för dig själv.

jag tycker iaf att det är bra att du \"vågar\" uttrycka dig här på poeter (fast jag tror att det beror mest på att du inte är lika blyg inför en dataskärm).
tänk på alla de bra texter du lyckas åstadkomma hela tiden, tänk om du sa alla de skakerna högt så att Alla kan höra dem!
du o ja får träna på detta..

e du frisk snart? häng me te stan imorrn^^

kjamkjam på dig min soeta blyga viol
2007-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Colle
Colle