Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den bästa av de bästa..


Tal till min mormor..

- Mormor, jag hade tänkt säga några små ord till dig.
Ni andra kring bordet får gärna också lyssna om ni vill.


De senaste åren Mormor har du berört oss och dig själv med dina fina tal, då har jag tänkt; vem är egentligen värd ett tal mer än du själv?



Mina bästa minnen ihop med dig är när jag och Björn (Min storebror) spenderat somrarna hos dig och Morfar. I Rydebäcks otaliga labyrinter cyklade vi kring i oändlighet, ändå kändes tiden för kort. Efter långa dagar kom vi hem trötta och lyckliga till ett dukat bord och fantastisk mat, jag kommer ihåg att jag brukade säga att jag älskade Mormors mat. Men nu så här i efterhand så känns dessa ord lite väl starka, inte för att mina känslor för din mat har bleknat direkt utan för att min syn på ordet Älska har förändrats, jag tycker att det är ett ord som ska förbehållas personer, och Mormor du är en av de personerna; som jag verkligen älskar.




Fri vers av SvartaRegndroppar
Läst 3195 gånger
Publicerad 2007-02-10 02:17



Bookmark and Share


  Merrlina
åhh va vackert
*tårarna rullar*
hittar inte mer ord
2007-02-14

  Lilla My* VIP
Vilken vackert kärleksfull hyllning du skrivit till din mormor!!
Hoppas verkligen hon får läsa*:)
Snyggt!!
2007-02-10
  > Nästa text
< Föregående

SvartaRegndroppar
SvartaRegndroppar