Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag mår inte bra just nu.


och ensam sitter jag här på bryggan och tänker ; är det verkligen värt det?

det är så svårt
att inse att du inte finns här
nu sitter jag här, ensam
på bryggan och ser vattnet glittra
vackrare än någonsin, vackrare än någonsin

regnet faller och ännu sitter jag kvar
för att känna kylan, för att finnas kvar
jag lägger mig ner, och känner regnet
piska i ansiktet, blundar och försvinner

är det verkligen värt det?
en fråga, som ställs hela tiden i mitt huvud
vad säger mitt hjärta, vad säger mitt hjärta?
allt har sina konsekvenser,
orkar jag ta dem?

du sa att du älskade mig
är det värt att tro på dig?
jag strök min hand över din kind,
och sa att jag älskade dig,
men frågan är ;
menade jag det?

antingen sårar jag någon annan,
eller helt enkelt, mig själv.




Fri vers av W0ND3RW0MAN
Läst 246 gånger
Publicerad 2007-02-10 21:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

W0ND3RW0MAN
W0ND3RW0MAN