Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

var det dig jag såg, dig jag svor att aldrig att glömma?

och ännu fäller änglarna tårar
för att du lämnade deras himmelrike
och kom ner hit till mig,
till mitt helvete.

här står vi två,
hand i hand och väntar på känslan
var är den, var är den underbara känslan?

borta, försvunnen, utom räckhåll.
skolan ligger öde, där barnen brukade springa
med leénden vackrare än någonsin,
dom hade något speciellt, som jag saknar
lycka

var det dig jag såg?
som en ängel i mina drömmar.
där vi brukade gunga,
är det öde, precis som skolan.
gungorna är borta. likaså barnen.
tvivel, ensamhet, tomhet.
helt fullständigt dött.




Fri vers av W0ND3RW0MAN
Läst 278 gånger
Publicerad 2007-02-10 21:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

W0ND3RW0MAN
W0ND3RW0MAN