Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett barn i min famn



jag höll ett barn i min famn idag
en helt ny liten människa
jag förundrades

så genomskinligt tunn hud
så perfekt skapnad
och så hel i sin närvaro
vet ännu inget annat av
är fortfarande ett med världen

hon blev lugn i min famn
gnydde lite
stillades av närheten

barnets hunger är världens hunger
barnets vila är världens
undret är oupphörligt
och allas




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 558 gånger
Publicerad 2007-02-11 15:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger