Detta sammhälle med dess osagda normer,

för hur man BÖR vara skrämmer mig!

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Detta sammhälle med dess osagda normer,

för hur man BÖR vara skrämmer mig!




Vart tog individualismen vägen?

Lagom
Normal
Perfekt

Här går vi inte med på minsta lilla defekt

Lagom
Normal
Perfekt

Ett ideal med förhatliga normer

Lagom
Normal
Perfekt

Försöker anpassa oss till den lagom-lika formen

Lagom
Normal
Perfekt

Vi rättar till felen och tar till skalpellen

Lagom
Normal
Perfekt

Sprutar litet silikon in i välbehagen

Lagom
Normal
Perfekt

Suger bort fett från höfter och lår

Lagom
Normal
Perfekt

 Tar bort olikheterna och slätar ut våra utseenden

Lagom
Normal
Perfekt

Förpestar våra naturligt skapade genuina grundformer

Lagom
Normal
Perfekt

Misslyckaden leder till att unga flickor och män tar till rakbladen

Lagom
Normal
Perfekt

Maniskt tränande och superdieter som gör oss anorektiska

Lagom
Normal
Perfekt

Vi stressar oss sönder och samman efter förljugna ideal

Lagom
Normal
Perfekt

Strävan efter det ouppnåliga

Lagom
Normal
Perfekt

Jagar en påhittad utopi som inte ens existerar



Vart tog individualismen vägen?




Övriga genrer av Viktoria Olausson
Läst 342 gånger
Publicerad 2007-02-11 18:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Viktoria Olausson
Viktoria Olausson