Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.. och åren de går...


Mitt hjärta

Mitt hjärta det bultar på
Med virke från elden som
du tänder på
Du har hållit denna varma
glöd levandes länge nu

Våra hjärtslag bultar på balanserat
I jämn trygg passionerad takt
När du går till jobbet på morgonen
så lämnar du så pass
mycket virke kvar
så att mitt hjärta orkar bulta på självt
Tills du kommer hem igen

Det är du älskling, bara du
som bär på gnistan
som aldrig falnar mellan oss
Och jag brinner mer än gärna
12 år till för dig ,för oss

Viktoria Hansson/fd Olausson




Fri vers av Viktoria Olausson
Läst 189 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-07 19:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Viktoria Olausson
Viktoria Olausson