Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mmmmmmm mysigt jue!:)


Ligga nära

Att bara ligga nära dig höra
dina andetag och följa din puls


Att bara ligga nära men ändå
vilja krypa närmre, under ditt skinn


Den känslan har fattats så länge
äntligen är vi hemma igen


Du sa det nyss att:-Så här var det
länge sedan vi hade det, det har
jag saknat älskling!Och det har jag me'




Övriga genrer av Viktoria Olausson
Läst 788 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-07-19 22:12



Bookmark and Share


  genni
mysigt :)
2008-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Viktoria Olausson
Viktoria Olausson