Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Usch...och blä!


De där dagarna

*


De där dagarna
man vaknar och önskade
att man fått sova vidare
är här idag med mig


De där dagarna i livet
som man önskar sig inte
född överhuvudtaget
en sådan dag är här nu


De där dagarna man som jag
försöker synas och höras så litet
som möjligt men allt ändå blir
allt för högt, finns med mig


Den där dagen är här nu och de
brukar aldrig bli bättre fören natten
infinner sig och en ny dag börjar
Jag längtar redan till imorgon



*




Övriga genrer av Viktoria Olausson
Läst 623 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-12 14:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Viktoria Olausson
Viktoria Olausson