Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte här

Jag vill inte vara här
Vill vara där
Men när jag kommer dit
Som är där
längtar jag ändå bort
kanske något som liknar här?

Viktoria Hansson/fd Olausson




Fri vers av Viktoria Olausson
Läst 172 gånger
Publicerad 2019-05-07 18:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Viktoria Olausson
Viktoria Olausson