Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snö & Vår

Känslovindar färdas över snötäckta ängar
Du väcker en storm
Att vara kär är som att spela på gyllene strängar
Kärleken är enorm

Änglavingar piskar på luftens sfär
Något vi kallat vårt
Dina ord är som bomull, men skär
Detta är svårt

Sönderblåsta ängar, gjorda av stoft
Nu är det slut
Vårljuset ger liv, men jag saknar din doft
Sårad - \"Absolut\". . .





Fri vers av David Knutsson
Läst 424 gånger
Publicerad 2007-02-11 18:02



Bookmark and Share


  The Stargazer
Jag sveptes verkligen med i den här fina och unika kärleksdikten. Rimmen känns naturliga och ohämmade, och du har dessutom lyckats utmärkt med rytmen. Jättebra! Jag tror till och med att jag måste spara den som ett bokmärke.
2007-02-17

    Patetpoet
David, får du inte minst VG på den här så heter jag nog Nisse för det här var nog helt ärligt det bästa jag har läst av dig.
Och jag skojar inte.
Den är hur bra som helst.
Det enda som kanske stör lite är i början

\"Känslovindar färdas över snötäckta ängar
Känslan väcker en storm\"

ordet Känsla upprepas. Och det gör att man kommer av sig lite, i alla fall jag.

Men annars är den hur bra som helst!
2007-02-11
  > Nästa text
< Föregående

David Knutsson
David Knutsson