Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrivet på en av mina resor från en kär vän


Reser

Reser…
Tröttheten
Speglas i
mitt

känslospektra
saknaden
spär


lyssnar
känner
vemodiga
slingor

smeksamt
gör
saknaden
växer

efter
det
lugna
kärleksfulla

veduppvärmda
känslofyllda
rum
där

eldens
brandgula
flammor
kastar

varma
skuggor
över
kärleksfulla

möten
stunder
av
salighet

energier
ljusuppfylld
längtan
du

5/1-07




Fri vers av Solgladje
Läst 260 gånger
Publicerad 2007-02-11 18:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solgladje
Solgladje