Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ville skriva en dikt utifrån mina känslor för alla kvinnor som lever sina liv bundna & utnyttjade, slagna & förnedrade.




The liberation of a pussy!

The pussydays are over,
I am not a pussy anymore!
I no longer need you,
the way I needed you before.

The pussydays are over,
I don't need you to be strong!
Watch me as I fly away,
I no longer need to belong.

The pussydays are over,
I don't need you to make me high!
Believe me as I tell you,
I have told my last lie.

Your pussydays are over,
I am not your pussy anymore!
I will never bend over for you,
never again be your whore.

My pussydays are over,
I am independant now!
My heart is healed baby,
I don't need you to make me glow.

The pussydays are over,
you will never taste me again!
I feel so sorry for you,
now it's your turn to feel pain.





Fri vers av Freeman
Läst 409 gånger
Publicerad 2007-02-11 18:24



Bookmark and Share


    Elie
känner igen mig så väl i din dikt...
starka ord! du skriver lika bra vare sig det är svenska eller engelska, fantastiskt.
2007-02-15

    M
Du har ett stort hjärta det vet vi men detta är enormt. kram till dig!
2007-02-13

  karolina d
tack, för att du slog näven i bordet för oss med ett mäktigt språkbruk.
2007-02-12

  Merrlina
gråter
håller med maria
<3<3<3<3
2007-02-11

    Lindizz
Mycket bra dikt..man blir impad av ditt språk...
2007-02-11

  DanSan
****************************

Yes woohhho så talar en man med

insikt och hjärtat på rätta stället!!!

Underbart min vän I LOVE IT!!!

****************************
2007-02-11

    sunnanvind
Jättebra! Vad duktig du är i ditt
användande av språket!
Håller med Nettizen...Impad var ordet!
2007-02-11

  nettizen
Whohoo.... det där var ord och inga visor det! Jäklarns vilken glöd. Starkt men jäkla bra. Och så blir man alltid lika impad av din förmåga att hitta rim på engelska.....
2007-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Freeman
Freeman